EAP-B01 Nou Barris

Beques per NEE Curs 2013-14

 
Ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2013-2014:
Ajuts directes per a alumnes (inclosos els que tenen TDAH) que necessiten suports determinats i atencions educatives específiques derivades d'una discapacitat o d'un trastorn greu de la conducta, durant tota l'escolarització o només durant un període.
Subsidis per a necessitats educatives especials derivades d'una discapacitat o un trastorn greu de la conducta per a famílies nombroses.
Ajuts per a programes específics complementaris a l'educació reglada per a alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu associat a altes capacitats intel•lectuals.
A qui va dirigit?
A alumnes d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà o superior, ensenyaments artístics professionals, PQPI i programes de formació per a la transició a la vida adulta, que presenten una necessitat específica de suport educatiu derivada de discapacidad o trastorn greu de la conducta o a causa de les seves elevades capacidatats intelectuales.
Termini per presentar la sol•licitud: del 20 d'agost al 30 de setembre de 2013.
Estàs aquí:Inici Informacions Generals Beques per NEE Curs 2013-14